Santo Margarita

Decentralized Administration Of The Aegean, Oia
Santo Margarita Öne Çıkan Resim
Santo Margarita Dış Mekan
Santo Margarita Dış Mekan
Santo Margarita Dış Mekan
Santo Margarita İç Mekan
Image More +42 fotoğraf
Santo Margarita
Tholos Oia Decentralized Administration Of The Aegean, Oia

Santo Margarita misafirlere Santorini bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları yakınında ve Thirasia ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Oia Kalesi ile 1,5 mi (2,4 km) ve Kamari Plajı ile 11,9 mi (19,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, Bahçe Manzaralı, Zemin Kat
Economy
Economy Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x