Mare Nostrum Santo

Aegean Sea, Oia
Mare Nostrum Santo Genel
Mare Nostrum Santo Genel
Mare Nostrum Santo Öne Çıkan Resim
Mare Nostrum Santo Dış Mekan
Mare Nostrum Santo Dış Mekan
Image More +92 fotoğraf
Mare Nostrum Santo
Baxedes, Oia Aegean Sea, Oia

Santorini bölgesindeki Mare Nostrum Santo misafirlere deniz kıyısında, Oia’nın Ünlü Fotoğraf Noktasındaki Ünlü Kilise ve Oia Kalesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Şarap Müzesi ile 16,2 km ve Kamari Plajı ile 18,1 km mesafede.

Apart dairenin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için plazma televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Bungalov (Erifili)
Exclusive
Exclusive Bungalov, 1 Yatak Odası (Iris)
Comfort
Comfort Bungalov (Afroditi)
Royal
Royal Bungalov, 1 Yatak Odası (Avia)
Traditional
Traditional Bungalov, 1 Yatak Odası (Nefeli)
Executive
Executive Bungalov, 1 Yatak Odası (Penelope)
Standard
Standard Bungalov, 1 Yatak Odası (Dioni)
Junior
Junior Bungalov (Alkmini)
Signature
Signature Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x