Santa Rosa Hotel

Juazeiro do Norte
Santa Rosa Hotel Genel
Santa Rosa Hotel Öne Çıkan Resim
Santa Rosa Hotel Dış Mekan
Santa Rosa Hotel Dış Mekan
Santa Rosa Hotel İç Mekan
Image More +16 fotoğraf
Santa Rosa Hotel
R Maria Marcionilia Pessoa Silva 300 Bairro Lagoa Seca , Juazeiro do Norte

Juazeiro do Norte bölgesindeki Santa Rosa Hotel konaklamanızda Padre Cicero Anıtı ve Cariri Garden Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Mauro Sampaio Stadı ile 2,2 mi (3,5 km) ve Santuário do Sagrado Coração de Jesus ile 3,1 mi (4,9 km) mesafede.

Brezilya mutfağı sevenler için Restaurante do Santa Rosa restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 6.00 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 34 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Grand
Grand Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Grand Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x