Juazeiro Comfort Hotel

Juazeiro do Norte
Juazeiro Comfort Hotel Öne Çıkan Resim
Juazeiro Comfort Hotel Dış Mekan
Juazeiro Comfort Hotel Dış Mekan
Juazeiro Comfort Hotel Kahvaltı
Juazeiro Comfort Hotel Kahvaltı
Image More +55 fotoğraf
Juazeiro Comfort Hotel
Av Placido Aderaldo Castelo 751 Planalto , Juazeiro do Norte

Juazeiro do Norte bölgesindeki Juazeiro Comfort Hotel konaklamanızda Padre Cicero Anıtı ve Mauro Sampaio Stadı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Cariri Garden Alışveriş Merkezi ile 2,4 mi (3,8 km) ve San Francisco das Chagas Kilisesi ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerehafta içi 6.00 ve 9.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 32 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x