Santa Caterina Relais

Roma Tarihi Merkezi, Rome
Santa Caterina Relais Öne Çıkan Resim
Santa Caterina Relais İç Mekan
Santa Caterina Relais İç Mekan
Santa Caterina Relais Kahvaltı
Santa Caterina Relais Kahvaltı
Image More +28 fotoğraf
Santa Caterina Relais
Via Michelangelo Caetani 9 Roma Tarihi Merkezi, Rome

Roma (Roma Kent Merkezi) bölgesindeki Santa Caterina Relais Pantheon ve Piazza Navona ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Trevi Çeşmesi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Roma Forumu ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Santa Caterina Relais misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sigara içilmeyen bu oda ve kahvaltı sunan otelde, oda hizmetçisi/belboy var.

Misafirler için hızlı çıkış ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, 2 Yatak Odası
Presidential
Presidential Süit
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x