Santa Caterina - Dimora sul mare

Polignano a Mare
Santa Caterina - Dimora sul mare Öne Çıkan Resim
Santa Caterina - Dimora sul mare Dış Mekan
Santa Caterina - Dimora sul mare Dış Mekan
Santa Caterina - Dimora sul mare Dış Mekan
Santa Caterina - Dimora sul mare Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Santa Caterina - Dimora sul mare
Località Santa Caterina, nc , Polignano a Mare

Polignano a Mare bölgesindeki Santa Caterina - Dimora sul mare konaklamanızda, Ponte dei Lapilli ve Porto Cavallo Plajı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Putignano Karnavalı ile 15,6 mi (25,1 km) ve Cala Paura Plajı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

6 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spa küveti ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x