B&B Amoredimare

Polignano a Mare
B&B Amoredimare Genel
B&B Amoredimare Öne Çıkan Resim
B&B Amoredimare Dış Mekan
B&B Amoredimare İç Mekan
B&B Amoredimare Kahvaltı
Image More +28 fotoğraf
B&B Amoredimare
VIA SAN VITO 149 , Polignano a Mare

B&B Amoredimare misafirlere Polignano a Mare bölgesinde, plaj yakınında, Ponte dei Lapilli ve Porto Cavallo Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Putignano Karnavalı ile 15,5 mi (25 km) ve Porto Contessa ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

B&B Amoredimare misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretli) istenebilir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spa küveti gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Bahçe Manzaralı, Zemin Kat (Ceste)
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (Borsette)
Süit,
Süit, Balkon
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı (Lanterne)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x