Sant March

Costa Brava, Tossa de Mar
Sant March Genel
Sant March Genel
Sant March Genel
Sant March Öne Çıkan Resim
Sant March Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Sant March
Avenida del Pelegrí, 2 Costa Brava, Tossa de Mar

Sant March konaklamanızda Tossa de Mar bölgesinde, deniz kıyısında, Tossa de Mar Plajı ve Tossa de Mar Kalesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Gran Casino Costa Brava Kumarhanesi ile 10,5 km (6,6 mil) ve Lloret de Mar Plajı ile 10,8 km (6,7 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 29 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x