Mamma Mia Hotel Boutique

Tossa de Mar
Mamma Mia Hotel Boutique Öne Çıkan Resim
Mamma Mia Hotel Boutique Dış Mekan
Mamma Mia Hotel Boutique İç Mekan
Mamma Mia Hotel Boutique İç Mekan
Mamma Mia Hotel Boutique İç Mekan
Image More +45 fotoğraf
Mamma Mia Hotel Boutique
Carrer Nou 19 , Tossa de Mar

Tossa de Mar bölgesindeki Mamma Mia Hotel Boutique misafirlere deniz kıyısında, Villa Romana dels Ametllers ile Socorro Hz. Meryem Kilisesi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tossa de Mar Plajı ile 0,2 mi (0,3 km) ve Lloret de Mar Plajı ile 6,9 mi (11,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Misafirler şömine ve Akıllı televizyonlar olan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır.

Açık havuz ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x