Sangsuri Villa 1

Koh Samui (ve Çevre Adaları), Bo Put
Sangsuri Villa 1 Genel
Sangsuri Villa 1 Genel
Sangsuri Villa 1 Genel
Sangsuri Villa 1 Öne Çıkan Resim
Sangsuri Villa 1 Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Sangsuri Villa 1
33/56 Moo 4, Bo Phut Koh Samui (ve Çevre Adaları), Bo Put

Koh Samui bölgesindeki bu villa konaklamanızda, Chaweng Plajı ve Rock Plajı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı villa Bo Phut Plajı ile 4,2 mi (6,7 km) ve Lamai Plajı ile 7,7 mi (12,4 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada özel havuz ve açık özel spa küveti ayrıcalığı yaşayın. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan küçük mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için 32-inç Akıllı televizyonlar ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Pool Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x