Kanda Residences Pool Villas

Güney Tayland, Bo Put
Kanda Residences Pool Villas Genel
Kanda Residences Pool Villas Genel
Kanda Residences Pool Villas Öne Çıkan Resim
Kanda Residences Pool Villas Dış Mekan
Kanda Residences Pool Villas Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Kanda Residences Pool Villas
80/32 Moo 5 Bophut Güney Tayland, Bo Put

Kanda Residences Pool Villas misafirlere Koh Samui bölgesinde, okyanus kıyısında, Chaweng Plajı ve Lamai Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Bo Phut Plajı ile 4,1 mi (6,7 km) ve Nathon İskelesi ile 15,7 mi (25,2 km) mesafede.

Rock Pool misafirlere denize sıfır restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, okyanus manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve plazma televizyon olan 23 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Ücretsiz servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası (Courtyard Pool Villa)
Villa,
Villa, 4 Yatak Odası (Oceanfront Pool Villa with Kitchen)
Room
Villa, 1 Yatak Odası (Courtyard Pool Villa)
Room
Villa, 3 Yatak Odası (Courtyard Pool Villa)
Room
Villa, 1 Yatak Odası (Balcony Pool Villa)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x