Sands Villas Rarotonga

Rarotonga
Sands Villas Rarotonga Genel
Sands Villas Rarotonga Genel
Sands Villas Rarotonga Öne Çıkan Resim
Sands Villas Rarotonga Dış Mekan
Sands Villas Rarotonga Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Sands Villas Rarotonga
Ara Tapu PO Box 3159 , Rarotonga

Sands Villas Rarotonga misafirlere Rarotonga (Takitumu District) bölgesinde, Maire Nui Botanical Gardens ve Tikioki Plajı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Muri Plajı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Tikioki Deniz Koruma Alanı ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu villada misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için hızlı giriş ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 3 Yatak Odası (Hibiscus)
Room
Villa, 3 Yatak Odası (Coral)
Room
Villa, 3 Yatak Odası (Vaka)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x