Moana Sands Beachfront Hotel

Rarotonga
Moana Sands Beachfront Hotel Genel
Moana Sands Beachfront Hotel Genel
Moana Sands Beachfront Hotel Genel
Moana Sands Beachfront Hotel Öne Çıkan Resim
Moana Sands Beachfront Hotel Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Moana Sands Beachfront Hotel
Ara Tapu (Main Road) Titikaveka / Vaimaanga , Rarotonga

Moana Sands Beachfront Hotel misafirlere Rarotonga (Takitumu District) bölgesinde, Maire Nui Botanical Gardens ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Tikioki Plajı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Muri Plajı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Tikioki Deniz Koruma Alanı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Moana Sands Beachfront Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Küçük mutfak olan 17 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 32 inç LCD televizyon, DVD oynatıcı ve uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler özel plaj gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu resort otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo, Denize Sıfır
Room
Deluxe Stüdyo, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x