Sandpiper Guest Cottages

Route 62, Boggoms Bay
Sandpiper Guest Cottages Genel
Sandpiper Guest Cottages Öne Çıkan Resim
Sandpiper Guest Cottages Dış Mekan
Sandpiper Guest Cottages Dış Mekan
Sandpiper Guest Cottages Kahvaltı
Image More +116 fotoğraf
Sandpiper Guest Cottages
Whale Street & Bonito Street Route 62, Boggoms Bay

Sandpiper Guest Cottages misafirlere Boggoms Bay bölgesinde, golf sahasına yakın, Gouriqua Kernkor Özel Doğa Koruma Alanı ile 13,1 mi (21,1 km) mesafede ve Pinnacle Point Beach and Golf Resort ile 17,1 mi (27,5 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan kır evi Botlierskop Private Game Reserve ile 18 mi (29 km) ve Diaz Plajı ile 18,1 mi (29,1 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Boggomsrus
Boggomsrus
Toys
Toys Story
Room
Strandloper
Room
Mosselkraker
Room
Standard Oda
Room
Standard Kulübe
Room
Basic Kulübe
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x