Pinnacle Point Pool Lodge

Route 62, Pinnacle Point
Pinnacle Point Pool Lodge Öne Çıkan Resim
Pinnacle Point Pool Lodge Golf
Pinnacle Point Pool Lodge Oda Manzaraları
Pinnacle Point Pool Lodge Oda Düzeni
Pinnacle Point Pool Lodge Oda Düzeni
Image More +3 fotoğraf
Pinnacle Point Pool Lodge
1 Pinnacle Point Road Route 62, Pinnacle Point

Mossel Bay bölgesindeki bu villa misafirlere okyanus kıyısında, Pinnacle Point Beach and Golf Resort ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Botlierskop Private Game Reserve ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan villa Diaz Plajı ile 3,3 mi (5,3 km) ve Dias Müzesi ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Bu villa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Bu konforlu villada şömine ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için uydu kanalları ve DVD oynatıcı sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra açık havuz dâhil diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürebilirsiniz. Bu villada misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 4 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x