Sandman Signature Calgary Airport Hotel

Güney Alberta, Calgary
Sandman Signature Calgary Airport Hotel Genel
Sandman Signature Calgary Airport Hotel Genel
Sandman Signature Calgary Airport Hotel Genel
Sandman Signature Calgary Airport Hotel Genel
Sandman Signature Calgary Airport Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +68 fotoğraf
Sandman Signature Calgary Airport Hotel
25A Hopewell Way NE Güney Alberta, Calgary

Calgary bölgesindeki Sandman Signature Calgary Airport Hotel konaklamanızda, Calgary Uzay Müzesi ve Peter Lougheed Centre Hastanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Calgary Hayvanat Bahçesi ile 7,6 mi (12,2 km) ve Calgary Üniversitesi ile 7,7 mi (12,4 km) mesafede.

Amerika mutfağı alanında uzman olan Chop Steakhouse & Bar yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

154 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz, spa küveti ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Calgary bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 38492 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Signature
Signature Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Signature
Signature Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Signature
Signature Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Signature
Signature Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Mutfak (Grand)
Signature
Signature Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x