Sand in My Shoes Beach Loft

Güney Tayland, Baan Tai
Sand in My Shoes Beach Loft Genel
Sand in My Shoes Beach Loft Genel
Sand in My Shoes Beach Loft Genel
Sand in My Shoes Beach Loft Genel
Sand in My Shoes Beach Loft Genel
Image More +158 fotoğraf
Sand in My Shoes Beach Loft
55/6 Moo 5, Thongnaipan Noi Beach Bantai Güney Tayland, Baan Tai

Sand in My Shoes Beach Loft misafirlere Ko Pha-ngan bölgesinde, plajda, Thong Nai Pan Noi Plajı yakınında ve Thong Nai Pan Yai Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Haad Rin Nai Plajı ile 11 mi (17,7 km) ve Haad Khuad ile 1,8 mi (3 km) mesafede.

Otelin füzyon mutfak alanında uzman restoranı Sand in my shoes misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı oda buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. 43 inç düz ekran televizyon ile Netflix sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, gözetimli çocuk bakımı ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Suite, Pool & Partial Sea view
Suite
Suite Connectable, Partial See View
Room
Deluxe Double Room, Connectable, Pool & Partial Sea view
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Kullanımı, Bahçe Manzaralı
Room
King Suite with Ocean View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x