Phuwadee Resort & Spa

Güney Tayland, Baan Tai
Phuwadee Resort & Spa Öne Çıkan Resim
Phuwadee Resort & Spa Dış Mekan
Phuwadee Resort & Spa İç Mekan
Phuwadee Resort & Spa Yerinde Yemek
Phuwadee Resort & Spa Banyo Tipleri
Image More +20 fotoğraf
Phuwadee Resort & Spa
22/6 Moo 5 Thong Nai Pan Noi Beach Güney Tayland, Baan Tai

Phuwadee Resort & Spa misafirlere Ko Pha-ngan bölgesinde, plajda, Thong Nai Pan Noi Plajı yakınında ve Thong Nai Pan Yai Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Haad Rin Nai Plajı ile 11,2 mi (18 km) ve Haad Khuad ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak için Beach Love Restaurant ideal, bu denize sıfır restoran bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

50 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz dâhil diğer dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Bungalov
Room
Standard Oda
Room
Bungalov, Deniz Manzaralı
Room
Family Bungalov
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x