Sanara

Yucatan Yarımadası, Zona Hotelera
Sanara Genel
Sanara Genel
Sanara Genel
Sanara Öne Çıkan Resim
Sanara Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Sanara
Km 8.2 Carretera Boca Paila Yucatan Yarımadası, Zona Hotelera

Sanara misafirlere Tulum bölgesinde, plajda, Tulum Plajı yakınında ve Ven a la Luz Sculpture ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Tulum Mayan Harabeleri ile 4,8 mi (7,7 km) ve Sian Ka'an Biyosfer Koruma Alanı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Füzyon mutfak alanında uzman olan The Real Coconut misafirlere denize sıfır restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, okyanus manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Plaj barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 klimalı odada MP3 takma konsolu mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü, açık havuz ve kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 110 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Teras
Room
Luxury Süit, Plaj Kenarı (Upper level)
Room
Süit, Plaj Kenarı (Ground floor)
Room
Luxury Oda, Havuz Kullanımı
Room
Luxury Süit, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Zemin Kat
Room
Deluxe Süit, 2 Yatak Odası, Balkon, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x