Akkuun Tulum Adults Only

Zona Hotelera
Akkuun Tulum  Adults Only Genel
Akkuun Tulum  Adults Only Genel
Akkuun Tulum  Adults Only Öne Çıkan Resim
Akkuun Tulum  Adults Only Dış Mekan
Akkuun Tulum  Adults Only Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Akkuun Tulum Adults Only
Carretera Tulum-Boca Paila Km 5.5 Zona Hotelera , Zona Hotelera

Tulum bölgesindeki Akkuun Tulum Adults Only konaklamanızda, Tulum Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Ven a la Luz Sculpture ile 7 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Tulum Mayan Harabeleri ile 4,8 mi (7,7 km) ve Sian Ka'an Biyosfer Koruma Alanı ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Akkuun Akkuun Tulum Adults Only misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

20 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ocean
Ocean View Suite
Room
Garden View Suite
Room
Partial Ocean View Suite
Room
Ocean Front Suite
Room
Romantic Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x