Sanae' Townhouse Chiang Mai

Su Thep
Sanae' Townhouse Chiang Mai Genel
Sanae' Townhouse Chiang Mai Genel
Sanae' Townhouse Chiang Mai Genel
Sanae' Townhouse Chiang Mai Genel
Sanae' Townhouse Chiang Mai Genel
Image More +58 fotoğraf
Sanae' Townhouse Chiang Mai
3/4 Soi Sukkasem Nimmanhaemin Rd., Suthep, Mueang , Su Thep

Sanae' Townhouse Chiang Mai misafirlere Chiang Mai (Nimman) bölgesinde, Nimman Caddesi yakınında ve One Nimman Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Chiang Mai Üniversitesi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Tha Phae Kapısı ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Öğle yemeği servisi için Saded Cafe'& Bar ideal; otelin restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için klimalı odalarda buzdolabı ve minibar bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 50-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo
Basic
Basic Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x