San Nicolas Resort Hotel

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Ellomenos
San Nicolas Resort Hotel Genel
San Nicolas Resort Hotel Genel
San Nicolas Resort Hotel Genel
San Nicolas Resort Hotel Genel
San Nicolas Resort Hotel Genel
Image More +58 fotoğraf
San Nicolas Resort Hotel
Mikros Gialos Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Ellomenos

San Nicolas Resort Hotel misafirlere Lefkas bölgesinde, plaj yakınında, Mikros Gialos Plajı ve Ionian Sea 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Analipsi Kilisesi ile 2,9 mi (4,6 km) ve Desimi Plajı ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

24 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç plazma televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Süit
Grand
Grand Süit
Deluxe
Deluxe Çatı Katı (Loft)
Room
Penelope Suite
Room
Nafsika Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x