Mikros Gialos Apartments

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Ellomenos
Mikros Gialos Apartments Genel
Mikros Gialos Apartments Genel
Mikros Gialos Apartments Genel
Mikros Gialos Apartments Genel
Mikros Gialos Apartments Genel
Image More +42 fotoğraf
Mikros Gialos Apartments
Mikros Gialos Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Ellomenos

Mikros Gialos Apartments misafirlere Lefkas bölgesinde, körfez yakınında, Ionian Sea ile Mikros Gialos Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Analipsi Kilisesi ile 2,4 mi (3,9 km) ve Desimi Plajı ile 6,6 mi (10,6 km) mesafede.

Apart dairede misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için LED televizyon vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Dubleks
Dubleks
Deluxe
Deluxe Stüdyo
Family
Family Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x