Samui Sun Villa

Güney Tayland, Bo Put
Samui Sun Villa Genel
Samui Sun Villa Öne Çıkan Resim
Samui Sun Villa Dış Mekan
Samui Sun Villa İç Mekan
Samui Sun Villa İç Mekan
Image More +28 fotoğraf
Samui Sun Villa
110/57 Chunchom Chaweng Yai Soi 1 Chaweng Güney Tayland, Bo Put

Bu villa size Koh Samui merkezinde, Chaweng Plajı ve Lamai Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu villa Bo Phut Plajı ile 2,4 mi (3,8 km) ve Nathon İskelesi ile 12,5 mi (20,2 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada özel havuz ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için uydu kanalları ve DVD oynatıcı sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Premium Villa, 3 Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x