Paradise Samui Villa

Güney Tayland, Bo Put
Paradise Samui Villa Öne Çıkan Resim
Paradise Samui Villa Dış Mekan
Paradise Samui Villa Dış Mekan
Paradise Samui Villa İç Mekan
Paradise Samui Villa Kahvaltı
Image More +47 fotoğraf
Paradise Samui Villa
110 58/59 Moo 5 Chaweang Beach Road Güney Tayland, Bo Put

Paradise Samui Villa konaklamanızda Koh Samui bölgesinde, Chaweng Gölü ve Balıkçı Köyü Meydanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı villa Chaweng Plajı ile 2,9 km ve Bo Phut Plajı ile 3,8 km mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 8.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa (Paradise Samui 2)
Room
Luxury Villa (Paradise Samui 1)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x