Samui Pier Beach Front Resort

Güney Tayland, Bo Put
Samui Pier Beach Front Resort Genel
Samui Pier Beach Front Resort Genel
Samui Pier Beach Front Resort Genel
Samui Pier Beach Front Resort Genel
Samui Pier Beach Front Resort Öne Çıkan Resim
Image More +43 fotoğraf
Samui Pier Beach Front Resort
30/5, Moo 4, Bophut Bangrak Beach Güney Tayland, Bo Put

Samui Pier Beach Front Resort misafirlere Koh Samui bölgesinde, plajda, Chaweng Plajı ve Big Buddha Beach ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Bo Phut Plajı ile 1,2 mi (1,9 km) ve Lamai Plajı ile 7,6 mi (12,2 km) mesafede.

Yemek servisi için Daytrip ideal, bu denize sıfır restoran bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. İsterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da var. Plaj barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Room
Standard Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Plaj Kenarı
Room
Family Oda
Room
Family Oda, Mutfak, Deniz Manzaralı
Room
Bungalov, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x