Sea Suite Villa

Koh Samui (ve Çevre Adaları), Bo Put
Sea Suite Villa Genel
Sea Suite Villa Genel
Sea Suite Villa Genel
Sea Suite Villa Genel
Sea Suite Villa Genel
Image More +46 fotoğraf
Sea Suite Villa
25/41 M.4, T.Bophut A.Koh Samui Bangrak Beach Koh Samui (ve Çevre Adaları), Bo Put

Sea Suite Villa konaklamanızda Koh Samui bölgesinde, plajda, Bangrak İskelesi ve Big Buddha Heykeli (Büyük Buda Heykeli) ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Balıkçı Köyü Meydanı ile 2,9 km (1,8 mi) ve Phetch Buncha Tayland Boksu Stadı ile 8,4 km (5,2 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor.

5 odada buzdolabı ve ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 35-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Havuz Kullanımı, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Kullanımı, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x