Samui Mermaid Resort Garden Side

Koh Samui (ve Çevre Adaları), Bo Put
Samui Mermaid Resort Garden Side Öne Çıkan Resim
Samui Mermaid Resort Garden Side Dış Mekanlar
Samui Mermaid Resort Garden Side Kolaylıklar
Samui Mermaid Resort Garden Side Kolaylıklar
Samui Mermaid Resort Garden Side Oda
Image More +10 fotoğraf
Samui Mermaid Resort Garden Side
34/1 Moo 4, Tambon Bophut Koh Samui (ve Çevre Adaları), Bo Put

Samui Mermaid Resort Garden Side misafirlere Koh Samui bölgesinde, plajda, Chaweng Plajı ve Big Buddha Beach ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bo Phut Plajı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Lamai Plajı ile 7,7 mi (12,4 km) mesafede.

Little Mermaid Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 5.00 ve 13.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 38 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Room with Fan
Room
Superior Room with Air Condition

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x