Punnpreeda Beach Resort

Güney Tayland, Bo Put
Punnpreeda Beach Resort Öne Çıkan Resim
Punnpreeda Beach Resort Dış Mekan
Punnpreeda Beach Resort Dış Mekan
Punnpreeda Beach Resort Dış Mekan
Punnpreeda Beach Resort Dış Mekan
Image More +186 fotoğraf
Punnpreeda Beach Resort
32 Moo 4, Bang Rak Beach Güney Tayland, Bo Put

Punnpreeda Beach Resort misafirlere Koh Samui bölgesinde, plajda, Chaweng Plajı ve Big Buddha Beach ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Bo Phut Plajı ile 1,3 mi (2,2 km) ve Lamai Plajı ile 7,6 mi (12,2 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Light House Cafe ideal; otelin denize sıfır restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 klimalı odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Villa with One Way Airport Transfer
Room
Beach Front Suite with One Way Airport Transfer
Room
Ocean View Villa with One Way Airport Transfer
Room
Deluxe Suite with One Way Airport Transfer
Room
Suite Ocean View Villa with One Way Airport Transfer

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x