Samed Hideaway Resort

Tayland Doğu Sahili, Rayong
Samed Hideaway Resort Genel
Samed Hideaway Resort Genel
Samed Hideaway Resort Genel
Samed Hideaway Resort Genel
Samed Hideaway Resort Genel
Image More +54 fotoğraf
Samed Hideaway Resort
15 Moo 4 Tombon Phe Tayland Doğu Sahili, Rayong

Rayong bölgesindeki Samed Hideaway Resort misafirlere Laem Noina ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Hat Sai Kaew Plajı ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Ao Wong Duan Plajı ile 3,7 km (2,3 mi) mesafede.

Hideaway Café and Bar, Samed Hideaway Resort misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 2 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Signature

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x