Baan Ploy Sea

Tayland Doğu Sahili, Rayong
Baan Ploy Sea Genel
Baan Ploy Sea Öne Çıkan Resim
Baan Ploy Sea Dış Mekan
Baan Ploy Sea Dış Mekan
Baan Ploy Sea Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Baan Ploy Sea
84 Moo 4, Tumbon Baan Phe Tayland Doğu Sahili, Rayong

Baan Ploy Sea konaklamanızda Rayong bölgesinde, plajda, Khao Laem Ya Plajı yakınında Koh Samet İskelesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan resort otel Ao Wong Duan Plajı ile 3 km (1,9 mi) ve Ao Phai Plajı ile 3 km (1,9 mi) mesafede.

BaanPloySamed Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca resort otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Room
Jungle
Jungle Deluxe
Room
Deluxe Seaview

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x