Ao Cho Grandview Hideaway Resort

Tayland Doğu Sahili, Rayong
Ao Cho Grandview Hideaway Resort Öne Çıkan Resim
Ao Cho Grandview Hideaway Resort Dış Mekan
Ao Cho Grandview Hideaway Resort Dış Mekan
Ao Cho Grandview Hideaway Resort Dış Mekan
Ao Cho Grandview Hideaway Resort Dış Mekan
Image More +88 fotoğraf
Ao Cho Grandview Hideaway Resort
44 Moo 4, Tambol Phe Tayland Doğu Sahili, Rayong

Ao Cho Grandview Hideaway Resort misafirlere Rayong bölgesinde, plajda, Khao Laem Ya Plajı ve Ao Cho Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Hat Sai Kaew Plajı ile 1,6 mi (2,5 km) ve Ao Prao Plajı ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Tayland mutfağı sevenler için Beach Bar and Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 33 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Grand
Room
Suite Grand Pool Stone
Room
Superior Grand
Room
Suite Grand Wooden Style
Room
Suite Ocean Front
Room
Deluxe Hillside
Room
Suite Pool Stone
Room
Superior Oda
Room
Suite Wooden Style

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x