Salotto Monti

Roma Tarihi Merkezi, Roma
Salotto Monti Öne Çıkan Resim
Salotto Monti Dış Mekan
Salotto Monti Dış Mekan
Salotto Monti İç Mekan
Salotto Monti İç Mekan
Image More +73 fotoğraf
Salotto Monti
Via della Consulta 1b Roma Tarihi Merkezi, Roma

Salotto Monti misafirlere Roma merkezinde, Trevi Çeşmesi ve Roma Forumu ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kolezyum ile 0,6 mi (1 km) ve Pantheon ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Junior
Junior Süit, Şehir Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Apart Daire
Room
Executive Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x