Salida Del Sol

Panaji
Salida Del Sol Genel
Salida Del Sol Genel
Salida Del Sol Öne Çıkan Resim
Salida Del Sol Dış Mekan
Salida Del Sol Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Salida Del Sol
Menezes Braganza Road, Panaji , Panaji

Salida Del Sol misafirlere Panaji merkezinde, 18 Haziran Yolu yakınında ve Mahalaxmi Temple ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Candolim Plajı ile 8,1 mi (13 km) ve Calangute Plajı ile 9 mi (14,5 km) mesafede.

Otelin restoranı Niyaaz misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimiz için 15 klimalı odada şömine ve LCD televizyon vardır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, MP3 takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Süit,
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x