Grande Delmon

Panaji
Grande Delmon Genel
Grande Delmon Öne Çıkan Resim
Grande Delmon Dış Mekan
Grande Delmon İç Mekan
Grande Delmon İç Mekan
Image More +19 fotoğraf
Grande Delmon
Caetano de Albuquerque Road , Panaji

Grande Delmon misafirlere Panaji bölgesinde, iş merkezinde, 18 Haziran Yolu ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Mandovi Nehri ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Candolim Plajı ile 8,3 mi (13,3 km) ve Calangute Plajı ile 9,2 mi (14,9 km) mesafede.

Tayland mutfağı sevenler için TINGE ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 55 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş mevcuttur.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Oda
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x