Sala View Hotel

Cava, Laweyan
Sala View Hotel Genel
Sala View Hotel Genel
Sala View Hotel Genel
Sala View Hotel Genel
Sala View Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +50 fotoğraf
Sala View Hotel
Jl. Slamet Riyadi No.450 Cava, Laweyan

Sala View Hotel konaklamanızda Surakarta merkezinde, Solo Square Alışveriş Merkezi ve Danar Hadi 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Solo Paragon Lifestyle Mall ile 1,7 km ve Mangkunegaran Sarayı ile 3,1 km mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Vanda Cafe ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 99 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz vale otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x