Arini Hotel

Laweyan
Arini Hotel Genel
Arini Hotel Genel
Arini Hotel Genel
Arini Hotel Genel
Arini Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +42 fotoğraf
Arini Hotel
Jl. Slamet Riyadi 361 Solo , Laweyan

Arini Hotel misafirlere Surakarta merkezinde, Solo Square Alışveriş Merkezi ve Sriwedari Amusement Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Radya Pustaka Museum ile 1,1 mi (1,7 km) ve Solo Paragon Lifestyle Mall ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 45 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x