Sakti Garden Resort & Spa

Ubud
Sakti Garden Resort & Spa Dış Mekan
Sakti Garden Resort & Spa Dış Mekan
Sakti Garden Resort & Spa Dış Mekan
Sakti Garden Resort & Spa Dış Mekan
Sakti Garden Resort & Spa Kahvaltı
Image More +37 fotoğraf
Sakti Garden Resort & Spa
Jl. Suweta , Ubud

Ubud bölgesindeki Sakti Garden Resort & Spa konaklamanızda, The Global Harmony Monument ve Rio Helmi Gallery ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Ubud Maymun Ormanı ile 2,3 mi (3,8 km) ve Ubud Kraliyet Sarayı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Sakti Garden Resort & Spa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 61 klimalı odada şömine ve LED televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj ve vücut bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için bitişik şaraphane ve açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve gazlı ızgara vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Vadi Manzaralı
Room
Süit, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x