Karang Lila Bhuana

Lesser Sunda Islands, Ubud
Karang Lila Bhuana Öne Çıkan Resim
Karang Lila Bhuana Dış Mekan
Karang Lila Bhuana Dış Mekan
Karang Lila Bhuana Dış Mekan
Karang Lila Bhuana Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Karang Lila Bhuana
Jl. Suweta Lesser Sunda Islands, Ubud

Karang Lila Bhuana konaklamanızda Ubud merkezinde, Campuhan Tepesi Yürüyüş Yolu ve Agung Rai Sanat Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Ubud Kraliyet Sarayı ile 1,9 km (1,2 mil) ve Ubud Geleneksel Sanat Çarşısı ile 2 km (1,3 mil) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Karang Lila Bhuana restoranı ideal, bu restoran vejetaryen mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı
Room
Junior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Dubleks, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x