Sainte Famille Hotel

Kigali
Sainte Famille Hotel Genel
Sainte Famille Hotel Genel
Sainte Famille Hotel Öne Çıkan Resim
Sainte Famille Hotel Dış Mekan
Sainte Famille Hotel Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Sainte Famille Hotel
KN 1 St. 1 , Kigali

Kigali bölgesindeki Sainte Famille Hotel konaklamanızda, Ntarama Church ve Union Trade Centre Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Kigali Genocide Memorial Centre ile 1,5 mi (2,4 km) ve Club Rafiki ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

67 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Oda
Room
Junior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x