Okapi Hotel

Kigali
Okapi Hotel Genel
Okapi Hotel Genel
Okapi Hotel Genel
Okapi Hotel Genel
Okapi Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +46 fotoğraf
Okapi Hotel
KN 12 87 Street , Kigali

Okapi Hotel misafirlere Kigali merkezinde, Ntarama Church ve Union Trade Centre Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Kigali Genocide Memorial Centre ile 2,1 mi (3,4 km) ve Club Rafiki ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 6.30 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Mutfak olan 36 odasında evinizin konforunu yaşayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda derin küvetler vardır. Misafirlere masa ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Standard Oda, Tepe Manzaralı
Room
Apart Daire
Room
Deluxe Apart Daire, Mutfak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Basic Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x