Saint Hubertus Resort

Breuil
Saint Hubertus Resort Genel
Saint Hubertus Resort Öne Çıkan Resim
Saint Hubertus Resort Dış Mekan
Saint Hubertus Resort Dış Mekan
Saint Hubertus Resort Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Saint Hubertus Resort
Via Piolet 5A , Breuil

Saint Hubertus Resort misafirlere Cervinia bölgesinde, golf sahasına yakın, Breuil-Cervinia Kayak Alanı ve Matterhorn Ski Paradise yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı rezidans Matterhorn ile 0,9 mi (1,5 km) ve Zermatt-Matterhorn Kayak Merkezi Cenneti ile 1 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca rezidansta belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Spa küveti ve sauna kayak pistinde geçirilen bir gün sonrasında rahatlatıcı bir dinlenme sağlar. Bu rezidansta misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat (Prestige)
Room
Superior Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Premium Apart Daire, Birden Çok Yatak
Room
Royal Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x