Hermitage Hotel

Italian Alps
Hermitage Hotel Genel
Hermitage Hotel Genel
Hermitage Hotel Genel
Hermitage Hotel Genel
Hermitage Hotel Genel
Image More +77 fotoğraf
Hermitage Hotel
Via Piolet , Italian Alps

Hermitage Hotel konaklamanızda Cervinia bölgesinde, golf sahasına yakın, Breuil-Cervinia Kayak Alanı yakınında Breuil-Cervinia Gondola ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Matterhorn ile 1,4 km ve Klein Matterhorn Teleferiği ile 1,4 km mesafede.

Otelin restoranı La Chantelle misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 38 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, kapalı havuz ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x