Saigon Skyline Suite in Central District 1

Güney Vietnam, Quận 1
Saigon Skyline Suite in Central District 1 Genel
Saigon Skyline Suite in Central District 1 Öne Çıkan Resim
Saigon Skyline Suite in Central District 1 Dış Mekan
Saigon Skyline Suite in Central District 1 Dış Mekan
Saigon Skyline Suite in Central District 1 Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Saigon Skyline Suite in Central District 1
51 Nguyen Thi Minh Khai Güney Vietnam, Quận 1

Ho Chi Minh City (Quận 1) bölgesindeki bu apart daire konaklamanızda Bağımsızlık Sarayı ve Savaş Kalıntıları Müzesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı daire Notre Dame Meydanı ile 0,7 km ve Saigon Meydanı ile 1 km mesafede.

Bu apart daire misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, fırın ve set üstü ocak var. Misafirler için memory foam (visko elastik) yatak ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 50-inç LCD televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire (3 Bedrooms)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x