Sahara Hotel

Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen
Sahara Hotel Genel
Sahara Hotel Genel
Sahara Hotel Genel
Sahara Hotel Öne Çıkan Resim
Sahara Hotel Dış Mekan
Image More +114 fotoğraf
Sahara Hotel
Av. 15 Calle 8 Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen

Sahara Hotel misafirlere Playa del Carmen (Kent Merkezi) bölgesinde, Quinta Avenida yakınında ve Playa del Carmen Maritime Terminal ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu kumarhane olan otel Mamitas Beach Club ile 1 km (0,7 mi) ve Xplor Temalı Parkı ile 10 km (6,2 mi) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere tavan vantilatörü ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için kumarhane ve açık havuz vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Double Room
Standard
Standard Triple Room
Standard
Standard Quadruple Room
Family
Family Room
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Superior Family Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x