Safari Island Resort

Mushimasgali
Safari Island Resort Genel
Safari Island Resort Genel
Safari Island Resort Genel
Safari Island Resort Genel
Safari Island Resort Genel
Image More +76 fotoğraf
Safari Island Resort
North Ari Atoll , Mushimasgali

Mushimasgali Adası bölgesindeki Safari Island Resort misafirlere deniz kıyısında, Bikini Plajı ve Maaya Thila 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Nika Island Resort & Spa ile 0,1 mi (0,1 km) ve Gaathafushi Adası ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Main Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca resort otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

84 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Semi
Semi Water Bungalow
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Beach Bungalow

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x