Kalaafaanu Retreat

Hangnaameedhoo
Kalaafaanu Retreat Genel
Kalaafaanu Retreat Öne Çıkan Resim
Kalaafaanu Retreat Dış Mekan
Kalaafaanu Retreat Kahvaltı
Kalaafaanu Retreat Yerinde Yemek
Image More +14 fotoğraf
Kalaafaanu Retreat
Hangnameedhoo , Hangnaameedhoo

Kalaafaanu Retreat misafirlere Hangnaameedhoo bölgesinde, plajda, Malhoss Thila ve Himendhoo Thila 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Bikini Plajı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Gaathafushi Adası ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Kalaafaanu Retreat misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Standard Oda
Room
Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x