Safari Beach Lodge

Senga
Safari Beach Lodge Genel
Safari Beach Lodge Genel
Safari Beach Lodge Genel
Safari Beach Lodge Genel
Safari Beach Lodge Genel
Image More +42 fotoğraf
Safari Beach Lodge
Senga Bay Forest Reserve , Senga

Senga bölgesindeki Safari Beach Lodge konaklamanızda Lake Malawi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Senga Plajı ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu plaj olan küçük otel Lizard Island ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için küçük otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu küçük otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Dağ Evi, 1 Yatak Odası, Göl Manzaralı
Room
Family Oda, Göl Manzaralı (Standard)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x