Blue Waters by Serendib

Salima
Blue Waters by Serendib Genel
Blue Waters by Serendib Genel
Blue Waters by Serendib Genel
Blue Waters by Serendib Genel
Blue Waters by Serendib Genel
Image More +17 fotoğraf
Blue Waters by Serendib
373 Mafco Street, Senga Bay , Salima

Blue Waters by Serendib misafirlere Salima bölgesinde, okyanus kıyısında, Senga Plajı ile 11,7 mi (18,8 km) mesafede ve Lizard Island ile 13,3 mi (21,4 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan küçük otel Lake Malawi ile 14,9 mi (24 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

50 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Dağ Evi, Göl Manzaralı
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x