Safari Adventure Lodge

Narayani Zone
Safari Adventure Lodge Öne Çıkan Resim
Safari Adventure Lodge Dış Mekan
Safari Adventure Lodge Dış Mekan
Safari Adventure Lodge Dış Mekan
Safari Adventure Lodge Yerinde Yemek
Image More +5 fotoğraf
Safari Adventure Lodge
Sauraha Chitwan , Narayani Zone

Safari Adventure Lodge misafirlere Sauraha (Tharu Villages) bölgesinde, Chitwan Ulusal Parkı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Wildlife Display & Information Centre ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Tharu Cultural Museum ile 1,1 mi (1,8 km) ve Bis Hazari Lake ile 9,1 mi (14,6 km) mesafede.

Küçük otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için 32 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve karaoke bulunmaktadır. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Küçük otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x